Saturday, January 11, 2014

Hello everyone!

Even though we should study really hard, we found a minute to shoot our outfits (and do a little shopping to make us feel better).

We would like to thank this amazing online website selling accessories and clothes www.ringsandtings.com, which offered us cooperation and sent us two beautiful necklaces and bracelets, which you can see in today's looks and the looks we post next time.

Please, keep your fingers crossed for our exams!

Adela & Tessie


Ahoj!

Přesto, že bysme se měly asi hodně učit, jsme si našly chvilku a nafotily včera naše outfity (a pak si ještě spravily náladu malým nakupováním).

Chtěly bychom tímto poděkovat skvělé stránce s doplňky i oblečením www.ringsandtings.com, která nám nabídla spolupráci a poslala dva krásné náramky a náhrdelníky, které si budete moct dnes a příště prohlédnout v našich loocích.

Držte nám palce při zkouškách, prosím!

Adela & Tessie


TESSIE

Black is such a beautiful colour but I think I should make more colorful outfits. Yesterday, I wore a Whatever sweatshirt (H&M), which I got from my boyfriend for Christmas, then black basic pants (H&M) and white Converse shoes. You can find my leopard bracelet HERE (Rings & Tings)

I když je černá krásná barva, měla bych do svých outfitů začít dávat víc barevných kousků. Včera jsem na sobě měla mikinu Whatever (H&M), kterou jsem dostala od svého přítele k Vánocům, dále černé basic kalhoty (H&M) a bílé Conversky. Náramek s leopardy můžete najít TADY (Rings & Tings)





CHECK OUT MY LOOKBOOK HERE

instagram: tessie93


I had a black jacket matching this look, unfotunatelly I left it at my boyfriend's, so I am not 100% satisfied with this outfit, but I think it could be worse. The main piece of this look is an amazing triple golden necklace from Rings and Tings. Otherwise, I am wearing soft shirt in army color from H&M, classic black skinny jeans and ankle riding boots. 

K tomuto looku jsem měla ještě černé sako, bohužel jsem si ho v den focení nechala u přítele, takže se omlouvám, ze trochu jednodušší look, ale špatný snad není. Hlavním artiklem je trojitý zlatý náhrdelník (Rings & Tings), bez kterého by to bylo už o ničem. K němu jsem zvolila hedvábnou košili v army barvě (H&M), kterou jsem ulovila ve výprodejích, a spodek tvoří klasické černé džíny a alá jezdecké boty. 





Hype it :)



Popular Posts